ساختمان تجاری «متروپل» در خیابان امیری آبادان ساعت 12:30 دوم خرداد فرو ریخت.
به گزارش نوروز، در ساعات نخست این حادثه، عمق فاجعه مشخص نبود تا اینکه شمار قربانیان تا پایان روز به 6 نفر رسید به همراه نزدیک به 30 مصدوم.
به دنبال معلوم شدن هویت شماری از زیر آوارماندگان، تصاویری از خانوادههای ملتهب آنان در رسانهها انتشار یافت که به گفته ناظران تکراری بر روز آتش گرفتن سینما رکس این شهر در مرداد 1357 بود.
هر چند ساختمان متروپل مانند پلاسکو که در 30 دی 95 فروریخت، مستهلک و قدیمی نبود اما به سرعت بسیاری از رسانهها به سراغ هشدارهایی رفتند که پیش از فروریختن متروپل به طور جدی عنوان شده بود.
این سازه عظیم 11 طبقه روی زیربنای 45 هزار متر مربعی در حالی احداث شده بود که قبل از آن سینما متروپل در همین مکان وجود داشت.
پس از حادثه سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کل کشور اعلام داشت شهرداری آبادان به گزارشهای سازمان نظام مهندسی درباره وضعیت ساخت و ساز این پروژه توجه نکرده و در تخلفی آشکار ۳ طبقه این برج بهصورت اضافه ساخته شده است.
ساختمان متروپل در سال ۹۶ پروانه ساخت را اخذ کرد و قرار بود به زودی رسما و مجددا افتتاح شود.
در میانه خبرها و تصاویر مختلفی که در این ارتباط انتشار یافت؛ از کتک خوردن شهردار آبادان در زمان حضور در محل ریزش تا دستگیری مالک و پیمانکار متروپل و سپس دستور مقامات ارشد اجرایی کشور برای رسیدگی فوری به سانحه آبادان، نام سازنده و هولدینگ معروفش برجسته بود؛ «حاج حسین عبدالباقی» که گفته میشود به خاطر ثروت فراوان و ارتباطات ویژه با مقامات محلی تحت عنوان کارآفرین برتر و پیشکسوت معماری و … توانسته بود هشدارهای مربوط به ریزش را طی سالهای اخیر خاموش کند.