دومین رویداد سراسری ایران و گردشگری خوراک در سده نو با هدف دستیابی به نقشه راه توسعه خوراک ملی برای ورود به عرصه بینالملل در راستای رونق گردشگری با همکاری بخش خصوصی و دولتی برگزار میشود.
به گزارش نوروز، این رویداد سراسری قرار است در چهار بخش؛ گردشگری خوراک و توسعه پایدار، گردشگری خوراک فرهنگ محور، گردشگری خوراک و تولیدات دانش بنیان و بازاریابی گردشگری خوراک برگزار شود که هر کدام از این موضوعات در خود زیرمجموعههایی را در بر میگیرد.
گردشگری خوراک و توسعه پایدار
این بخش شامل جاذبه های گردشگری خوراک، گردشگری خوراک و توسه پایدار، برندسازی غذاهای ایرانی و گردشگری، نقش گردشگری خوراک در اشتغال بانوان محلی، نقش گردشگری خوراک در تولید پایدار، آثار برندسازی غذای ایرانی در گردشگری خوراک کشور و گردشگری خوراک و کارآفرینی است.
گردشگری خوراک و تولیدات دانشبنیان
این زیرفصل بخشهایی همچون گردشگری خوراک و شرکت های دانش بنیان و گردشگری خوراک و استارتاپ ها را در بر میگیرد.
گردشگری خوراک فرهنگ محور
خوراک و پیوند تاریخی- فرهنگی (قومی- ملل)، گردشگری خوراک و سلامت و گردشگری خوراک و فرهنگی ایرانی- اسلامی از بخش های این مجموعه به شمار میرود.
بازاریابی گردشگری خوراک
احیاء سفره ایرانی، عوامل موثر بر توسعه گردشگری خوراک، سطح رضایتمندی و وفاداری گردشگری خوراک، مدل های توسعه گردشگری با تاکید بر تجارت کشورهای پیشرو، بسته بندی مواد غذایی بر اساس استانداردهای روز دنیا و گردشگری خوراک و احیای غذاهای سنتی ایرانی این بخش را تشکیل میدهند.
گفتنی است آخرین مهلت ارسال مقالات تا دهم شهریور ماه 1401 به نشانی دبیرخانه اجرایی؛ تهران، سعادت آباد، میدان کتاب، بلوار کوهستان، خیابان صحرا، کوچه صحرا2، پلاک 1 است.